Vad är By Arts?

By Arts AB är en marknadsföringsbyrå med inriktning på content, sociala medier och virtuell assistans. Bolaget heter egentligen By Andrea Reuter Total Solutions AB men förkortas By Arts eller By Arts AB. Företaget drivs av mig, Andréa, men det består även av ett flertal partners, branschkollegor och underkonsulter. Genom att aktivt samarbeta med andra företag och konsulter tror jag att vi tillsammans kan få fram den bästa helhetslösningen för våra kunder.

Ledorden för By Arts är ”Make Things Happen”, något som representerar både mig som person och bolagets målsättning i att alltid röra sig framåt. Genom att anlita By Arts får du mer än bara en leverantör, du får även någon som på riktigt bryr sig om att du ska lyckas och som mer än gärna gör det där lilla extra!

Vem är Andréa?

Sedan barnsben har jag haft en stor passion för det skrivna ordet. Jag har så länge jag kan minnas haft en stor förkärlek till språk, bokstäver och kommunikation. I grunden är jag utbildad språkvetare med inriktning på textbearbetning och redigering samt eventkoordinator och projektledare. Jag har även sex månaders högskolestudier i digital kultur och kommunikation.

Rent personligt så är jag en himla enkel människa som dessutom är ganska trevlig. Jag älskar att träffa nya människor och strävar efter att lära mig något nytt varje vecka!

När grundades företaget?

Bolaget By Andrea Reuter Total Solutions AB registrerades på självaste kärleksdagen den 14 februari 2020. Tanken på det och arbetet för att komma hit har dock pågått sedan 2014. Tidigare har jag arbetat som frilans men nu var det dags att satsa helhjärtat – och ärligt, att starta mitt företag är det bästa beslut jag någonsin tagit!

Hur startade allt?

Att jag vill arbeta med text och kommunikation är någonting jag alltid vetat. Tidigt föddes intresset för att läsa och skriva och i takt med digitaliseringen växte även nyfikenheten på sociala medier och vad man kan använda dem till. 

Att arbeta med min passion startade först 2014 då jag började studera språkvetarprogrammet med inriktning textbearbetning och redigering vid Halmstad Högskola. Jag var fast besluten om att skaffa erfarenhet och praktisk kunskap vid sidan av mina studier så jag registrerade mig på ungefär alla online content-sidor som finns, började skriva för två tidningar och gjorde praktik på ett bokförlag. Så, på den vägen är det…

Varför gör jag det här?

För att jag älskar kommunikation! Visst är det en klyscha men jag tror verkligen på att kunskap är makt och pennan dess skarpaste svärd. När jag skriver får jag utlopp för kreativitet men även chansen att sprida någon annars ord och kunskap vidare. Det är en häftig känsla att lämna in ett arbete och få en nöjd kund. Det är också ganska coolt att hålla sig uppdaterad i dagens samhälle där kommunikationen flyttas till digitala forum och hemsidor och att förstå allt som ligger bakom. Mitt jobb är min största kunskapskälla helt enkelt, och det är värdefullt för mig!

Vad säger tidigare kunder?

SAMARBETSPARTNERS