OM BY ARTS AB

Copywriting – Kommunikation – Marknadsföring – SEO – Virtuell Assistans

Vilka är vi?

By Arts AB är en kommunikationsbyrå som startade i februari 2020. Vårt fokus ligger på online content, sociala medier och virtuell assistans men vi gör väldigt mycket mer än det. Vår passion för det skrivna ordet är stor och vår förkärlek till språk, bokstäver och kommunikation är det som driver oss allra mest. By Arts AB drivs av Andréa Reuter men består även av ett flertal partners, branschkollegor och underkonsulter. Vi tror på att samverka med andra företag inom samma eller liknande branscher för att alltid leverera det bästa resultatet till våra kunder.

Andréa har en bakgrund som språkvetare med inriktning på textbearbetning och redigering, högskolestudier inom digital kultur och kommunikation samt är utbildad eventkoordinator och projektledare.

MAKE THINGS HAPPEN

Ledorden för By Arts AB är ”Make Things Happen”. Det är en mening som representerar både grundaren Andréa som person och bolagets målsättning i att alltid röra sig framåt. I dagens allt mer digitaliserade samhälle ser vi hur förändringar sker på daglig basis inom så gott som alla områden. Vi vill vara med i förändringen och håller oss ständigt uppdaterade om de senaste trenderna, den senaste tekniken och allt som kan komma att behövas i vår bransch.

FINA ORD FRÅN NÖJDA KUNDER

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

MAKE THINGS HAPPEN

Copywriting – Kommunikation – Marknadsföring – SEO – Virtuell Assistans

Scroll to Top