SOCIAL MEDIA MANAGER

Är du trött på att hela tiden behöva skapa inlägg, moderera kommentarstrådar och inte veta vad du ska publicera? Då kan du ta hjälp av en social media manager och lägga din tid på det du vill göra istället!

  • Social Media Manager Från 750:-

    Låt oss ta hand om ditt konto!

Vad är en Social Media Manager?

Social Media Manager förkortas ofta SMM och är en person som är specialiserad på sociala medier och som arbetar med att avlasta företagets personal från att sköta deras digitala konton. Både arbetsuppgifter och tidsåtgång varierar beroende på företagets storlek, ambition och målsättning. Det är helt enkelt någon du kan anlita för att ta ansvaret för företagets sociala medier eller delar av dem.

Vad gör en SMM?

Beroende på vad företaget har för målsättning med sina sociala medier så kan arbetsuppgifterna vara allt från att skapa och implementera en marknadsplan på hur kanalerna bör skötas till att aktivt hantera kontona. En Social Media Manager (SMM) kan vara din kollega hela vägen från att ta fram strategi och passande content till att publicera på era konton och även följa upp och utvärdera hur det fungerar. Exempel på vad en SMM från By Arts AB kan göra ser du nedan!

Vad kan en Social Media Manager hjälpa till med?

Vi behöver en Social Media Manager till vårt företag!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Scroll to Top