SOCIALA MEDIER FÖR FÖRETAG

Ta hjälp av sociala medier för att bygga varumärke,  interagera med era kunder och få möjligheten till både bred och riktad marknadsföring!

Få ditt företag att synas på sociala medier

År 2021 använde 84% av
svenska internetanvändare sociala medier varje dag.

Vi hjälper er med:

ETT URVAL AV KUNDER SOM VI HJÄLPT MED SOCIALA MEDIER

Social Media Management & Digitala strategier för sociala medier
Digitala strategier för sociala medier
Digitala strategier för sociala medier

Använder ert företag sociala medier?

Om inte så går ni miste om en enorm kundgrupp och potentiella köpare. Att bygga upp ett varumärke i sociala medier kräver tid, engagemang och kunskap. Inte minst kräver det att man vet vad man vill uppnå med sina konton. Om man däremot gör detta på rätt sätt så kan sociala medier vara en fantastisk kanal för både försäljning och interaktion mellan ditt företag och dina kunder.

Sociala medier har kommit att bli viktig del av företagens vardag och används antingen som ett komplement till annan marknadsföring eller som huvudsaklig marknadsföringskanal.  Det snabba, digitala samhället har gjort att kunder och besökare utvecklat nya köpbeteenden och rutiner som resulterat i att så gott som alla företag numera har en digital närvaro.

Vi hjälper er oavsett om ni behöver en Social Media Manager eller bara att tänka till kring era strategier för sociala medier!

Sociala medier är här
för att stanna!

Att 84% använde sociala medier varje dag är högst antagligen en siffra som bara kommer att fortsätta öka. Året innan var det nämligen 74% och eftersom en så stor del av dagens barn och unga vuxna växer upp i ett nytt slags samhälle där allt mer går åt digitalisering och online information så lär trenden fortsätta växa.

Sociala medier
- en naturlig del av vardagen

Precis som att många trodde att ”internet var en fluga” i början så var det även många som trodde att sociala medier skulle ”gå över” med tiden. Så är dock inte fallet och statistik från Svenskarna och internet visar att sociala medier fortfarande är en stor källa till var man hämtar information och hänger i dagens samhälle. Det har blivit lite av en slentrianmässig rutin för många att skrolla telefonen när man sitter i soffan, väntar på bussen eller för att uppdatera sig på morgonen innan man går till jobbet. 

Sociala medier används på olika sätt av olika åldrar men statistik visar att vi nu uppnått ett läge där både barn, vuxna och pensionärer är allt mer aktiva på ett eller annat sätt. 

* All statistik på denna sida kommer från Internetstiftelsen Svenskarna och Internet.

Ja, vi behöver hjälp med våra sociala medier!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

MAKE THINGS HAPPEN

Copywriting – Kommunikation – Marknadsföring – SEO – Virtuell Assistans

Scroll to Top